Beweegteam Harmelen

Beweegteam Harmelen werkt zowel onder schooltijd als na schooltijd aan het bevorderen van een gezonde leefstijl bij kinderen. Dit gebeurt door middel van het lesprogramma Lekker in je Lijf! en door het aanbieden van activiteiten waarbij kinderen gaan bewegen.

beweegteam

Voorbeelden van activiteiten van het Beweegteam zijn:Jungle Fun, Rollerdisco, Gyminstuif, Kroonloop en natuurlijk de jaarlijkse sportdagen.

Naast al deze activiteiten zorgen de vakleerkrachten ervoor dat de kinderen goed bewegingsonderwijs krijgen.

De combinatiefunctionarissen sport, vakleerkrachten lichamelijke opvoeding en stagiaires van het CIOS in Arnhem zetten zich samen in voor het Harmelense Beweegteam. Binnen het cluster Harmelen zijn basisschool de Notenbalk, basisschool de St. Bavo, tennisvereniging TRIAQ en Schoolsport Harmelen via het Beweegteam verbonden.

Het meest actuele programma van het beweegteam vindt op hun website.

Heeft u vragen en/of tips voor het Beweegteam? Stuur een e-mail naar: rick@beweegteamharmelen.nl

 

rickMijn naam is Rick Louw en sinds oktober 2013 actief als Combinatiefunctionaris Sport in Harmelen. Naast mijn werkzaamheden in de gemeente ben ik handbaltrainer in Nieuwegein.

Als combinatiefunctionaris werk ik op twee basisscholen in Harmelen, Sint Bavo en Notenbalk. Hier verzorg ik Lekker in je Lijf en Sportsterren.  Daarnaast organiseer ik, samen met mijn collega’s, sportieve (vakantie)evenementen.  Na schooltijd ben ik verder werkzaam als verenigingscoördinator bij tennisvereniging Triaq.

Martin van Wijk;

martinVakdocent Lichamelijke Opvoeding en al ruim 25 jaar werkzaam in Harmelen. Los daarvan werk ik ook als opleidingsdocent aan het CIOS te Arnhem binnen de stream LOBOS waar wij studenten opleiden tot o.a. gymleraar bij het Basisonderwijs. In Harmelen werken we al een paar jaar met een Beweegteam en we zijn er trots op dat die term bij ons ontstaan is. Als vakdocent binnen dit team verzorg ik samen met de Combinatiefunctionaris en onze studenten elke maandag de wekelijkse gymlessen en organiseren we veel sportieve activiteiten zowel onder als buiten schooltijd. Als oud-turner draai ik nog steeds mijn actieve rondjes mee op de werkvloer en … met heel veel plezier!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.