Centrum Jeugd en Gezin Woerden en Harmelen

Het CJG is er voor iedereen

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kunnen ouders, verzorgers, jongeren en professionals (zoals leerkrachten) terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. U heeft geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.

Het CIG is er voor iedereen.

In het Centrum voor Jeugd en Gezin werken o.a. jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen, pedagogen en maatschappelijk werkers van de GGD Midden-Nederland en Zuwe Zorg. Samen met ouders werken wij aan de gezondheid van baby’s, kinderen en jongeren uit Woerden en Harmelen. Daarvoor roepen wij uw kind op verschillende leeftijden op voor een preventief gezondheidsonderzoek. We kijken naar de lichamelijke, psychische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Wij doen dat om ouders en jongeren te ondersteunen bij het opvoeden en opgroeien en mogelijke problemen tijdig op te sporen. Mochten er problemen gesignaleerd worden, dan helpen wij u met ondersteuning en advies en eventuele doorverwijzing naar een hulpverlener.

Bereikbaarheid

Op de website vindt u veel informatie over opvoeden en opgroeien. U kunt via de site ook uw vragen per mail stellen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek, dan kunt u langskomen. De tijden van de inloopspreekuren staan op de website vermeld.

Adres: Uitweg 9, 3481 BB Harmelen, 0348 – 44 15 22, www.cjgwoerden.nl
Het CJG is iedere werkdag telefonisch te bereiken van 9.00 – 17.00 uur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.