Groep 7

In het begin van het schooljaar houden de leerkrachten kindgesprekjes met als doel de betrokkenheid en de motivatie van de kinderen te stimuleren. Zij gaan steeds meer zelfstandig aan de slag met de leerstof, projecten en huiswerk. In april nemen de kinderen deel aan de Cito entreetoets. Aan het eind van het jaar krijgen de kinderen hun voorlopig advies voor het voortgezet onderwijs. Dat wordt bepaald door de werkhouding en inzet van het kind en de resultaten van de Cito leerlingvolgsysteem toetsen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

 • Laatste berichten uit groep 7

  • Bezoek Frank van Rooijen in groep 7

   Bezoek Frank van Rooijen in groep 7

   Bezoek Frank van Rooijen! Lees verderLees verder »
  • Poëzie-les over vrede/vrijheid

   Poëzie-les over vrede/vrijheid

   Gastles poëzie-les over vrede/vrijheid. De kinderen hebben hele mooie gedichten geschreven, knap hoor! Lees verderLees verder »
  • Mindfulness

   Mindfulness

   Tijdens de laatste mindfulness kregen de kinderen hun diploma uitgereikt! Dankjewel Marianne!! Meer foto’s op de fotopagina. Lees verderLees verder »
  • Boomplantdag groep 7

   Boomplantdag groep 7

   Vandaag hebben we samen met de wethouder en RTV-Utrecht bomen geplant op de Acacialaan! Onder het genot van een beker warme chocomelk met slagroom en een warme stroopwafel hebben alle kinderen in 2-tallen een boom mogen planten. Als afsluiting mochten ze hun namen erbij zetten.   Meer foto’s zijn te... …Lees verder »
  • Gastles

   Gastles

   Gastles vrede/vrijheid groep 7 Lees verderLees verder »
  • Schaatsen groep 7

   Schaatsen groep 7

   Schaatsen met groep 7! De kinderen hebben heel veel rondjes geschaatst, wat een kanjers zijn het toch!           Meer foto’s op de fotopagina van de website. Lees verderLees verder »
  • Sint en pieten thema

   Sint en pieten thema

   De ene helft van beide klassen heeft heerlijke speculaasmannetjes gebakken en de andere helft van beide klassen heeft een pietenhuis gemaakt. Met grote dank aan de hulpouders! Lees verderLees verder »
  • Techniek dag

   Techniek dag

   Een zeer geslaagde techniekdag in Montfoort bezocht door groep 7 en 8. Lees verderLees verder »
  • Gezellige leerkrachtenverjaardag en afsluiting van het schooljaar

   Gezellige leerkrachtenverjaardag en afsluiting van het schooljaar

   De donderdag voor de vakantie hebben we een gezellige leerkrachtenverjaardag gehad. Groep 6 en 7 hebben in de ochtend spelletjes verzorgd voor de andere groepen. En tussen de middag hadden we een heerlijke picknick in de bandenspeeltuin. Zowel de juffen als de klassenmoeders werden in het zonnetje gezet door de kinderen.... …Lees verder »
  • Groep 7 in september op tv

   Groep 7 in september op tv

   We zijn met groep 7 door naar de volgende ronde van de muzikale wedstrijd Meer muziek in de klas. Daarmee komen we in het TV-programma Lang Leve de Muziek Show! Als één van de drie groepen die uitgekozen zijn voor de provincie Utrecht.      In Lang Leve de Muziek Show, gepresenteerd... …Lees verder »